Derzeit laufen Wartungsarbeiten an unserem Webportal. Wir entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten. Bitte kontaktieren Sie unseren Verkauf unter +49 (0)2131 3131 0
Momentan kann der Preis für diesen Artikel nicht angezeigt werden. Versuchen Sie es später noch einmal oder nehmen Sie Kontakt mit unserer Verkaufsabteilung auf. Tel.: +49 (0)2131 3131 0 / E-Mail: verkauf@mcbdeutschland.de
Dieses Produkt ist derzeit nicht verfügbar.

Stellenangebote

Aktuelle Stellenangebote bei MCB

Accountmanager

Wir suchen zur Unterstützung im Vertrieb für unseren Standort in Neuss / Düsseldorf zum nächstmöglichen Zeitpunkt einen Account Manager (m/w)für die Bereiche Stahl, Edelstahl, Aluminium.

Vrachtwagenchauffeur

Wij hebben volop werk voor ervaren vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C/CE die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Voor MCB Nederland zijn wij op zoek naar chauffeurs die het leuk vinden om met een trekker en oplegger staal te vervoeren naar de klanten van MCB.

Junior Veiligheidscoördinator

Voor MCB staat veiligheid bovenaan! De afgelopen jaren zijn door MCB belangrijke stappen gezet op het gebied van veiligheid. Voor de tijdelijke vervanging van een collega op onze vestiging in Valkenswaard zijn wij op zoek naar een: Junior Veiligheidscoördinator.

Aankomend transport planner

Ben jij de die enthousiast en energieke afgestudeerde mbo of hbo-er die in een team wil werken in de wereld van transport & logistiek. Vindt jij het tevens leuk om in deze dynamisch leeromgeving een professie eigen te maken en te leren in de praktijk? Dan zijn we op zoek naar jou!

Process Engineer

Voor deze veelzijdige en afwisselende functie zijn we op zoek naar aanpakkers die affiniteit hebben met techniek. Ben jij een teamplayer en heb je ambitie om je verder te ontwikkelen? Beschik je over een goede dosis motivatie, verantwoordelijkheidsbesef en vind je het leuk om mee te denken over verbeterprocessen? Dan zijn we opzoek naar jou!

Procesoperator Ploegendienst

Het service centrum voor productiebewerkingen bij MCB is opgedeeld in een Steel Service Center en een Centrum voor Productie Bewerkingen. Dagelijks gaan ongeveer 125 collega’s in een twee- en drieploegensysteem aan de slag om duizenden kilo’s aan orders te bewerken, op een veilige en kwalitatieve wijze. Voor het service centrum van MCB zoeken we een: Procesoperator Ploegendienst.

Administratief medewerker

Als Administratief medewerker Inboundplanning draag je zorg voor een correcte administratieve begeleiding en verwerking van de inslag- en uitslagwerkzaamheden. Voor de Afdeling Inboundplanning zijn we op zoek naar een: Administratief medewerker.

System Engineer

Binnen MCB BIS beheert de afdeling Operations de complete ICT-infrastructuur, en zorgt met haar diensten voor een ongestoorde bedrijfsvoering en optimaal functionerende informatiesystemen. Voor de afdeling Operations zijn wij op zoek naar een System Engineer.

Business Controller

Voor een sterke Business Controller in de regio Noord-Brabant wacht er een boeiende uitdaging bij MCB in Valkenswaard. De organisatie heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt in de afgelopen jaren en voor de salesorganisatie van MCB Nederland zoeken we een Business Controller, die hiërarchisch rapporteert aan de Sales Director en functioneel aan de Group Controller.

Ben jij op zoek naar een rol als Business Controller in een groeiende, dynamische organisatie? Lees dan verder.

Open sollicitatie

Staat de functie waar je naar zoekt niet in de lijst met vacatures? In dat geval kun je ons eventueel ook een open sollicitatie sturen. 

Vrachtwagenchauffeur intern transport

Tijdens de dagdienst (07.30-16.00 uur) worden de orders klaargemaakt. Er worden materialen verzamelt en verzendklaar gemaakt. In de middag/avondploeg (14.00 tot 22.30 uur) en nachtploeg (22.30 tot 07.00 uur) ben je, samen met een hecht team, verantwoordelijk voor het beladen van vrachtwagens en het opslaan van de eventueel geloste materialen.

(Key) Account Manager (m/w)

für die Bereiche Stahl, Edelstahl, Aluminium am Standort Neuss / Düsseldorf.

Chat

Damit wir Ihr Anliegen besser zuordnen können, bitten wir Sie untenstehende Felder auszufüllen um den Chat starten zu können

MCB ist im Chat von 8:00 bis 17 Uhr erreichbar

Chat nu