Derzeit laufen Wartungsarbeiten an unserem Webportal. Wir entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten. Bitte kontaktieren Sie unseren Verkauf unter +49 (0)2131 3131 0
Momentan kann der Preis für diesen Artikel nicht angezeigt werden. Versuchen Sie es später noch einmal oder nehmen Sie Kontakt mit unserer Verkaufsabteilung auf. Tel.: +49 (0)2131 3131 0 / E-Mail: verkauf@mcbdeutschland.de
Dieses Produkt ist derzeit nicht verfügbar.

Stellenangebote

Aktuelle Stellenangebote bei MCB

IT Service Manager

MCB Business & Information Services verzorgt alle ICT-diensten voor de MCB Group, een toonaangevende internationaal opererende groothandel in metalen. Voor de afdeling Operations zijn wij op zoek naar een: IT Service Manager.

Business Controller

Voor een sterke Business Controller in de regio Noord-Brabant wacht er een boeiende uitdaging bij MCB in Valkenswaard. De organisatie heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt in de afgelopen jaren en voor de salesorganisatie van MCB Nederland zoeken we een Business Controller, die hiërarchisch rapporteert aan de Sales Director en functioneel aan de Group Controller.

Ben jij op zoek naar een rol als Business Controller in een groeiende, dynamische organisatie? Lees dan verder.

Magazijnmedewerker ploegendienst

Tijdens de dagdienst (07.30-16.00 uur) zorg je voor het klaarmaken van orders. Je verzamelt materialen en maakt deze verzendklaar. In de middag/avondploeg (14.00 tot 22.30 uur) en nachtploeg (22.30 tot 07.00 uur) ben je, samen met een hecht team, verantwoordelijk voor het beladen van vrachtwagens en het ontvangen, opslaan en beheren van inkomende materialen.

Magazijnmedewerker dagdienst

Als Magazijnmedewerker ben je, samen met een hecht team, verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en beheren van inkomende goederen en materialen. Daarnaast houd je je bezig met het verzendklaar maken van bestellingen en de uitgaande goederen/materialen. Bij het laden en lossen maak je veelvuldig gebruik van bovenloop kranen en takels. Natuurlijk word je goed opgeleid, waarbij veiligheid op nr.1 staat.

Vrachtwagenchauffeur

Wij hebben volop werk voor ervaren vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C/CE die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Voor MCB Nederland zijn wij op zoek naar chauffeurs die het leuk vinden om met een trekker en oplegger staal te vervoeren naar de klanten van MCB.

Open sollicitatie

Staat de functie waar je naar zoekt niet in de lijst met vacatures? In dat geval kun je ons eventueel ook een open sollicitatie sturen. 

Stageplaatsen / afstudeeropdrachten

Een stageplaats bij MCB betekent werken in een professionele, enthousiaste, dynamische, uitdagende werkomgeving. MCB biedt de mogelijkheid aan studenten om zich te verbreden en door te groeien binnen hun eigen capaciteiten, of af te studeren.

Technisch Commercieel Medewerker vestiging Breda

Wij zijn op zoek naar een Technisch Commercieel Medewerker voor onze vestiging in Breda. Heb jij een scherp commercieel inzicht, interesse en/of kennis van materialen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Procesoperator Ploegendienst

Het service centrum voor productiebewerkingen bij MCB is opgedeeld in een Steel Service Center en een Centrum voor Productie Bewerkingen. Dagelijks gaan ongeveer 125 collega’s in een twee- en drieploegensysteem aan de slag om duizenden kilo’s aan orders te bewerken, op een veilige en kwalitatieve wijze. Voor het service centrum van MCB zoeken we een: Procesoperator Ploegendienst.

Vrachtwagenchauffeur intern transport

Tijdens de dagdienst (07.30-16.00 uur) worden de orders klaargemaakt. Er worden materialen verzamelt en verzendklaar gemaakt. In de middag/avondploeg (14.00 tot 22.30 uur) en nachtploeg (22.30 tot 07.00 uur) ben je, samen met een hecht team, verantwoordelijk voor het beladen van vrachtwagens en het opslaan van de eventueel geloste materialen.

(Key) Account Manager (m/w)

für die Bereiche Stahl, Edelstahl, Aluminium am Standort Neuss / Düsseldorf.

Chat

Damit wir Ihr Anliegen besser zuordnen können, bitten wir Sie untenstehende Felder auszufüllen um den Chat starten zu können

MCB ist im Chat von 8:00 bis 17 Uhr erreichbar

Chat nu